Mediul privat se dezvoltă la Moldova Nouă

Pe lângă decizia de extindere a fabricii Delphi, oamenii de afaceri din oraș dezvoltă în paralel o serie de proiecte, care aduc locuri de muncă și cresc încasările la bugetul Primăriei. 

Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din oraș, Imperial, se dezvoltă de la an la an, astfel încât îi permite proprietarului să facă noi investiții pe plan local. În momentul de față, se lucrează la construirea uneia dintre cele mai mari hale din oraș, care în viitorul apropiat se va transforma în supermarket. În prezent, omul de afaceri Dorin Crivacucea deține nu mai puțin de 18 magazine în toată zona de Clisură a Dunării, însă planurile sale de dezvoltare sunt pe termen lung.

Anul trecut, cifra de afaceri a firmei sale a fost de aproximativ 5 milioane de euro. Acesta le-a explicat reporterilor Express de Banat ce îl motivează să creeze în continuare locuri de muncă și să își continue investițiile.

dorin_crivacucea_mn
Dorin Crivacucea

„În primul rând, pentru că sunt din partea locului. Am început activitatea imediat dupa Revoluție, când puțini oameni au avut curajul să se împovăreze cu un credit bancar, cu o firmă mică de comerț. Treptat, activitatea s-a extins, iar pe lângă comerț ne-am orientat și spre producție: fabricarea pâinii și a produselor de patiserie”, a declarat omul de afaceri Dorin Crivacucea.

Se lucrează intens
Lucrările la noua hală vor fi gata în aproximativ patru luni, iar odată cu pornirea activității, alți 20 de localnici vor avea ce să lucreze. În total, în toate lanțurile de magazine ale omului de afaceri sunt, în prezent, 110 angajați.

„Momentan mă canalizez pe finalizarea investiției care este în derulare, dar colaborarea cu conducerea Primăriei Moldova Nouă este una foarte bună, în care am găsit un sprijin în continuarea proiectelor viitoare”, a subliniat Dorin Crivacucea pentru Express de Banat.