Medicul Virgil Musta la final de an: „Mi-ați dat putere și încredere că ceea ce fac este bine”

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul „Victor Babeș”, unul dintre cei mai implicați doctori în lupta împotriva Covid-19, a transmis un mesaj care se adresează tuturor celor care i-au fost alături în acest an greu.

Dincolo de activitatea pe care o desfășoară la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, medicul Virgil Musta a oferit sprijin și altor unități sanitare în ceea ce privește circuitele necesare pentru managementul cazurilor de Covid-19. De asemenea, nu de puține ori a ieșit în fața oamenilor cu recomandări esențiale pentru a stopa răspândirea noului coronavirus.

„Fără voi, niciuna dintre reușitele echipei mele nu ar fi fost posibilă. Voi ați reprezentat balanța de care aveam nevoie în munca mea și în deciziile mele. Prin atitudinea voastră mi-ați dat putere și încredere că ceea ce fac este bine. Mulțumesc și celor care nu au fost întotdeauna în acord cu mine, pentru că m-au făcut să gândesc mai mult, să reanalizez anumite decizii. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în dezbateri, ajutându-mă cu opiniile lor pertinente. Mulțumesc colaboratorilor din mass-media care au făcut posibil ca vocea mea să fie auzită de cât mai multă lume, pentru a lupta împreună în bătăliile grele din acest an. Sunt alături cu gândul de pacienții mei, de familiile tuturor celor care suferă acum, au suferit sau au pierdut oameni dragi în acest an. Mulțumesc întregii mele echipe medicale și nu numai, cu care am lucrat zi de zi, oameni care au fost lângă mine când am avut nevoie, m-au sprijinit în luarea deciziilor importante și alături de care am realizat tot ceea ce am realizat în acest an și nu numai.”, a transmis medicul Virgil Musta.

1000x100 (5)

Au fost însă și situații în care doctorul a fost denigrat în spațiul public, dar atacurile l-au întărit, susține acesta.

„Nu pot să le mulțumesc celor care m-au jignit, m-au denigrat prin minciuni și au încercat să-mi distrugă munca și să mă decredibilizeze. M-au durut atacurile murdare și nedrepte, dar m-au și întărit. La cumpăna dintre ani, vă promit că lupta mea alături de voi va continua și în anul care va veni, până vom învinge definitiv acest virus, moment pe care îl prevăd în curând. Împreună, prin înțelepciune, solidaritate, bun simț și încredere unii în alții, am convingerea că vom reveni la o viață normală, mult așteptată de toți. Va urez tuturor un an nou fericit, cu sănătate, bucurii și mult succes pe toate planurile.”, a mai transmis Virgil Musta.