Media dosarelor penale în Caraș-Severin: 3 la 24 de ore!

Poliţiştii cărăşeni au întocmit trei dosare penale pentru infracţiuni de tăiere ilegală de arbori, vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Aseară, poliţiştii municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre un accident rutier pe DN 58. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că şoferul, un bărbat de 41 de ani, din Slatina Timiş, a condus un autoturism pe DN 58, din direcţia Caransebeş către Reşiţa, iar la ieşirea dintr-o curbă a lovit o bovină ce traversa nesupravegheată partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpa.

Pe linia tăierilor ilegale, la Bocșa, fenomenul nu a fost combătut integral, în ciuda amenzilor de milioane și a desfacerii contractelor de muncă ale angajaților Direcției Silvice. Prin urmare, poliţiştii oraşului Bocşa au depistat în flagrant un tânăr de 24 de ani, din Ramna, în timp ce tăia ilegal arbori de pe terenul aparţinând Ocolului Silvic Bocşa Română. Persoana în cauză s-a ales cu dosar penal.

Cel de-al treilea dosar penal întocmit în ultimele 24 de ore de oamenii legii a venit după ce polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN 6. Un bărbat de 35 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat într-un stâlp de iluminat stradal de pe sensul opus, rănindu-se destul de serios. În urma verificărilor însă, poliţiştii au constatat că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea numere de înmatriculare false.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a declarat Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.