Medaliile, răsplătite cu bani! Cei mai valoroși sportivi ai Lugojului, premiați de municipalitate

Sportul lugojean a avut parte de rezultate foarte bune în anul 2018, atât la nivel juvenil, cât și la nivel de seniori, cluburile orașului înregistrând numeroase performanțe naționale și internaționale.

Primăria Lugoj a alocat 78.000 de lei pentru 94 de sportivi și 17 antrenori de la C.S.Ş. Lugoj, C.S.M. Lugoj, C.S.H.F. „Maraton ’93” Lugoj, Clubul Moto Extrem Lugoj și C&C Motor Racing Team Lugoj, care au obținut performanțe deosebite în competițiile naționale și internaționale.

Printre performerii anului s-au numărat Rafael Szabo, cea mai bună performanță a sa din 2018 fiind locul cinci obținut la Campionatul European de Seniori. Un alt sportive valoros, nu doar al Lugojului, ci și al României este luptătorul Ivan Guidea, care în acest an a obținut medalia de bronz la Campionatul European de Seniori.

Printre premianții Lugojului se numără și un… norvegian, Stian Skjerahaug, importat la gimnastică, unde a obținut argintul la individual compus în cadrul Campionatului național.

Au mai fost premiate echipa de lupte greco-romane a CSM Lugoj, vicecampioană națională a României, echipa de volei a CSM Lugoj, vicecampioană balcanică, dar și practicanții sporturilor cu motoare de la Moto Extrem și C&C Racing Team, câștigători de titluri naționale.