ASU Politehnica și-a creionat programul de amicale. Între cei șapte adversari stabiliți, numai echipe de ligi inferioare

ASU Politehnica a anunțat programul de amicale, stabilit în proporție de 90% și lipsit de nume foarte interesante. Pentru alb-violeți urmează opt meciuri de verificare, deocamdată cu șapte adversari acontați din ligile a IV-a și a III-a. Pentru ultimul amical încă nu s-a găsit echipă.

În data de 9 ianuarie, fotbaliștii vor face vizita medicală, iar testarea va continua și în dimineața zilei de 10. Tot în 10, dar la ora 16, va avea loc primul antrenament. În funcție de cum va fi vreme, locația va fi ori Stadionul Știința, ori terenul de la Baza 2. În data de 19 ianuarie se va juca primul meci de verificare, cu FC Bazoșu Vechi, ultima clasată, pe locul 17, în Liga a IV-a. Echipa va face un cantonament pe plan local, în perioada 21 ianuarie – 2 februarie.

În cantonament și după urmează alte amicale. primele două cu adversari tot din campionatul județean: locul 4, Carani-Murani, și locul 1, Fortuna Becicherecu Mic. Apoi, alte patru amicale vor fi cu echipe din Liga a III-a, seria a IV-a: locul 11, Millenium Giarmata, locul 13, Ghiroda și Giarmata Vii, locul 7, Reșița, și locul 4, ACS Dumbrăvița. Pentru 16 februarie, ultimul test înainte de începerea campionatului, se caută adversar.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Iată programul, cu datele pentru jocuri:

19 ianuarie – FC Bazoșu Vechi (acasă)
26 ianuarie – ACS Carani Murani (acasă)
30 ianuarie – Fortuna Becicherecu Mic (acasă)
2 februarie – Millenium Giarmata (acasă)
6 februarie – CSC Ghiroda și Giarmata Vii (locație nestabilită)
9 februarie – CSM Școlar Reșița (deplasare)
13 februarie – ACS Dumbrăvița (locație nestabilită)

Sursa foto: druckeria.ro

banner 970 x 250