Meciurile zilei de duminică și cele mai mari cote la Mozzart Bet

Pariorii sunt invitați să-și încerce norocul și astăzi pentru cele mai importante meciuri, ce au cele mai bune cote doar la Mozzart Bet. 

ARSEILLE-PSG
Chiar dacă n-a ieșit complet din cărți pentru un loc în cupele europene, lucrurile merg prost la Marseille, care n-a mai câștigat nici unul din ultimele cinci meciuri disputate. Gazdele au clacat pe ”Velorome” în fața lui Lens și Nimes, care sunt mai modeste valoric decât PSG. Cu mici excepții, derby-ul de odinioară al fotbalului francez a fost dominat în ultimii ani de parizieni, care mai vor să-și adauge un titlu în bogata lor colecție. Pentru victoria lui PSG, ai cea mai mare cotă la Mozzart Bet.

LAZIO-CAGLIARI
Lazio traversează o perioadă excelentă în campionat, venind după o serie de cinci victorii consecutive. Cagliari n-a mai bătut pe nimeni din 7 noiembrie (2:0 cu Sampdoria) și momentan se află pe un loc retrogradabil. Chiar dacă nu pot conta pe Strakosha, Cataldi, Luiz Felipe și Patric, celeștii sunt favoriți în fața piraților din Sardinia.

leader board 728 x 90 px

BETIS-BARCELONA
Chiar dacă a pierdut cu Bilbao în Supercupă și nu mai joacă așa cum a făcut-o pe vremuri, Barcelona a reușit să lege cinci victorii în toate competițiile. E greu de crezut că diferența de 10 puncte față de Atletico poate fi recuperată, dar catalanii au mai avut niște misiuni imposibile în trecut (eliminarea lui PSG după 0:4 în tur). Betis speră să prindă o cupă europeană, însă e greu de crezut că poate rezista în fața Barcelonei.