MECI AMICAL: Metalul Oţelu Roşu – FCM 2012 Reşiţa 1-4

Elevii lui Gică Barbu au susţinut astăzi o nouă partidă de verificare, de data aceasta, pe terenul echipei de liga a patra din Oţelu Roşu. Fotbaliştii din Valea Domanului au câştigat fără probleme, dar pentru tehnician e devreme ca să tragă prea multe concluzii.

Gruparea din Valea Domanului nu se prezintă la startul noului sezon doar sub o altă titulatură, ci şi cu o nouă bancă tehnică şi un lot de jucători complet schimbat faţă de sezonul trecut. Antrenorul Gică Barbu şi-a urmărit astăzi elevii în al doilea amical al verii, încheiat cu un succes categoric, 4-1, pe terenul Metalului Oţelu Roşu. Au marcat pentru FCM 2012 Reşiţa Belvaru, Biţiş şi Beloescu, în două rânduri.

“Nu am făcut nimic specific pentru acest joc, am încercat un sistem de joc, am urmărit aşezarea în teren. Nu a fost un test foarte concludent, e încă devreme, mai avem multe de pus la punct. Ne avantajează faptul că s-a amânat startul campionatului pentru 1 septembrie, avem timp să progresăm”, a declarat pentru Express de Banat antrenorul Barbu. Preşedintele Cristi Bobar promite că posturile deficitare vor fi acoperite până la startul campionatului. “Eu văd o schimbare, văd mai multă disciplină şi seriozitate. Vom încerca să mai aducem vreo doi jucători, astfel încât să avem un lot echilibrat”, a declarat Bobar.

 

Mâine, pe expressdebanat.ro, interviu cu antrenorul Gică Barbu!