Condiţii mai bune la CSŞ Reşiţa. Sportivii pleacă la mare sau la munte!

După o lungă perioadă în care sportivii de la Clubul Sportiv Şcolar nu au mai avut parte de cantonamente, noua conducere a reuşit în această vară să organizeze mai multe stagii de pregătire pentru majoritatea dintre sportivi.

Prin grija organizatorului de competiţii, Gheorghe Albu, reprezentanţii Clubului Sportiv Şcolar Reşiţa participă în această perioadă la o serie de cantonamente, de câte şapte zile, pe litoral. S-au întors deja acasă atleţii şi componentele secţiei de gimnastică ritmică, iar în continuare vor avea parte de stagii centralizate de pregătire gimnaştii, înotătorii şi luptătorii. Ultimii care se vor pregăti pe litoral sunt luptătorii, în ultima decadă a lunii august, când sunt planificate şi Campionatele Naţioale de lupte pe plajă.
“După mulţi ani de zile, am reuşit, cu ajutorul Inspectoratului, să organizăm un stagiu de pregătire pentru majoritatea componenţilor clubului, la mare sau la munte, unde au dorit fiecare. Aceste cantonamente sunt de pregătire şi sper ca, la sfârşitul lor, să se vadă şi roadele pentru anul competiţional următor”, a precizat directorul Clubului Sportiv Şcolar, Marius Creţeanu.