Maxagro, performanță în bussines, dar și educație, grijă și respect pentru natură!

maxagro ferma vaci
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Ferma Maxagro, parte a colosului Maxagro, luată cu asalt de zeci de copii, din județele Caraș-Severin și Timiș. În săptămâna Verde, la Maxagro se predă business, agricultură și respectul pentru natură.

Săptămâna „Verde” la Maxagro, a fost deschisă de primul grup de elevi, peste 40 de copii, de la școala gimnazială “Marius Șandru”, din Reșița, care s-au bucurat de o zi pe cinste, la fermă.

Excelează în afaceri de peste 31 de ani, sunt în topul celor mai buni, din vestul țării, iar acum reprezintă un model în business pentru toți, mai ales pentru generațiile care vin din urmă. Drept urmare, atât copiii din familia Zifceak, care deja fac și ei performanță în afaceri, cât și tinerii din regiune, cu toții își doresc să descopere secretul performerilor, să învețe ce înseamnă un business în domeniul agriculturii și de ce nu, mai târziu, să le calce pe urme.

elevi la maxagro

elevi la Maxagro

„Săptămâna Verde” a fost contextul perfect pentru a-i scoate pe cei mici, din sălile de clasă, la fermă, chiar și pentru o zi. Și nu orice fermă, ci la ferma Maxagro, locul întins pe circa 12.000 de hectare, cu peste 400 de angajați, care și își desfășoară activitatea atât în domeniul agriculturii, zootehniei, cât și în ramura construcțiilor.

A fost o zi petrecută alături de specialiștii de la Maxagro care le-au prezentat micilor elevi, atât silozurile pentru stocarea cerealelor, cu o capacitate totală de 25.000 de tone, hala pentru depozitare cu o capacitate de 12.000 de tone, ferma de aproximativ 2.000 de vaci de lapte – Holstein, care în viitor își va mări efectivele cu încă 500 de capete de bovine, pe lângă cele 3.000 deja existente, dar și ferma de struți, punctul forte, atunci când vine vorba de entuziasm, pentru mulți dintre cei prezenți.

struti maxagro

struți Maxagro

Una dintre cele mai importante lecții pe care au oferit-o cei de la Maxagro, a fost aceea a simplității, a dăruirii și a muncii asidue, în orice condiție, atât din punct de vedere estetic, olfactiv sau al factorului de oboseală fizică. Pentru că da, la Maxagro, se lucrează intens, alături de animale, de multe ori în noroi, și nu la birou, cum poate cred unii. Aceasta este munca la fermă, care aduce cele mai mari satisfacții, munca de jos de la care au plecat frații Zifceak, atunci când au pornit afacerea, cu un tractor second hand și cu cinci hectare de teren, pentru a se afirma în zona localității Gătaia, iar în anul 1993, deja înființau ferma Maxagro Farm. Au ajuns să facă istorie în domeniul agriculturii, acum fiind de neoprit, pentru că planurile de expansiune continuă.

maxagro

Cum a fost o zi la ferma Maxagro? Pozele de mai jos redau întreaga emoție a copiilor:

elevi la maxagro

elevi la maxagro

elevi in vizita la maxagro

elevi in vizita la maxagro

1000x100 (3)

elevi in vizita la maxagro

elevi in vizita la maxagro

elevi in vizita la maxagro

elevi in vizita la maxagro

elevi in vizita la maxagro

maxagro

struti maxagro

vaci maxagro

 

 

 

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/