Maxagro dă lovitura, din nou. Investiție de 5 milioane de euro, la cei 31 de ani activitate

Maxagro
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Dublă sărbătoare pentru top performerii Maxagro: o nouă stație de asfalt, printre cele mai moderne din lume, și 31 de ani de excelență în afaceri. 

12 aprilie, 2024, este încă o zi istorică pentru colosul Maxagro, care a marcat două evenimente importante: inaugurarea celei de-a treia stații de asfalt, din localitatea Sânandrei, județul Timiș, printre cele mai moderne stații din lume, DPB, devenind cel mai mare furnizor de asfalt din regiune, și tot anul acesta familia Maxagro sărbătorește și cei 31 de ani de activate, încununați cu laurii performanței.

taiere panglica statie de asfalt Maxagro

taiere panglica stație de asfalt Maxagro

Divizia de construcții a grupului Maxagro a realizat în ultimii trei ani investiții de peste 100 de milioane de lei, printre care se numără: trei stații de asfalt și două de betoane în județele Timiș și Caraș-Severin, două cariere de piatră în Caraș-Severin și Arad, balastieră în Lugoj, flotă modernă și performantă de utilaje pentru lucrări de drumuri și poduri și propriul laborator de analiză și încercări, în construcții de gradul doi.

Noua stație de asfalt nu este doar o infrastructură modernă, ci reprezintă și un angajament ferm al companiei față de calitate, inovație și sustenabilitate. Echipată cu tehnologie de vârf și echipamente performante, stația va produce asfalt de cea mai înaltă calitate, într-un mod sustenabil și eficient, iar prin această investiție Drumuri și Poduri Banat devine numărul unu din regiune, producând o capacitate de peste 700 de tone de asfalt pe oră. „Echipa DPB este o echipă în plină expansiune, care crede într-un viitor verde, și tocmai de aceea produc materiale sustenabile, utilizând echipament ce reduce emisiile de dioxid de carbon, consumul de combustibil, dar și poluarea fonică.”, a spus Alexandra Zifceak, CEO-ul DPB.

stație de asfalt Maxagro

stație de asfalt Maxagro

„Am creat cea mai tare echipă de tineri în DPB, împreună cu Alexandra Zifceak, fata mea, CEO-ul companiei. Noi, acum ne retragem ușor și lăsăm echipa tânără în față, care are altă viziune, altă energie și sper să copieze de la noi lucrurile bune. Împreună cu ei am avut o singură țintă, și anume de a ajunge cei mai buni asfaltatori din regiunea Banatului. Toată lumea circulă în cele două județe, și, din păcate, observăm infrastructura praf, care ne strică mașinile, iar aici intervine visul meu de a construi, de a face drumurile mai bune, pentru că astfel, regiunea Banatului se va putea dezvolta considerabil.”, a declarat Ianco Zifceak.

Stația de asfalt, a cărei investiție se ridică la peste 5 milioane de euro, recuperează 40% din materialul ce trebui aruncat, are economii de până 30% din energia electrică și este cea mai modernă din lume, din toate punctele de vedere, mai ales că toți vor avea de câștigat de pe urma calității și rapidității, a ținut să mai puncteze, Ianco Zifceak.

stație de asfalt Maxagro

stație de asfalt Maxagro

1000x100 (3)

La evenimentul inaugural au participat, alături de reprezentanți ai administrației publice din regiune, subprefectul județului Timiș, Sorin Ionescu, directorul general Wirtgen Regiunea Vest, Marian Brăileanu, directorul executiv Iveco Autoglobus, Dan Roja și managerul stației de asfalt, Titel Mihalache. Ziua s-a încheiat în același ton festiv, caracteristic familiei Zifceak, la care au mai onorat cu prezența: oameni de afaceri, directori de instituții, primari, parteneri, prieteni, dar și angajați.

Laureați în Gala Excelenței în Afaceri și laureați în Topul National al Firmelor Românești, Maxagro reprezintă un etalon de marcă pentru întreg Banatul și pentru România, ce dețin un imperiu cu peste 12.000 de hectare agricole, un patrimoniu cu peste 10 silozuri pentru stocarea cerealelor, cu o capacitate totală de peste 100.000 de tone, o fermă de aproximativ 2.000 de vaci de lapte – Holstein, iar portofoliul  grupului este întregit și de stațiile de asfalt și stațiile de betoane cu toate utilajele necesare.

stație de asfalt Maxagro

stație de asfalt Maxagro

Ianco Zifceak

Ianco Zifceak

statie de asfalt maxagro

statie de asfalt maxagro

Alexandra Zifceak

Alexandra Zifceak

Maxagro

Maxagro

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/