Campanie gratuită de sterilizare pentru cățeii din Cuptoare și Secu

cateii padocul resita au medic veterinar
STPT job 1000x200

Primăria Reșița reamintește proprietarilor de căței din cele două cartiere ale municipiului că au posibilitatea să-și sterilizeze gratuit prietenii necuvântători la acest final de săptămână.

Direcția de Întreținere și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița organizează, sâmbătă, o campanie de sterilizare gratuită pentru cățeii din cartierele Secu și Cuptoare.

Acțiunea de sterilizare se va face de către medicul veterinar al padocului din Reșița, și va începe la ora 9.00. Punctul de sterilizare va fi amplasat în cartierul Secu, pe spațiul verde din fața bisericii, aici urmând să ajungă cu cățeii și locuitorii din Cuptoare.

Programările se fac doar prin SMS sau whatsapp, la numărul de telefon 0727812172, în limita a 50 de locuri disponibile. Pentru programări sunt acceptați doar cetățenii cu domiciliul în cartierele Cuptoare sau Secu și buletin de Reșița

Până în acest moment au fost programați 24 de căței, precizează directorul Direcției de Întreținere și Repararea Patrimoniului, Daniel Călin. Pentru viitor sunt programate campanii similare și pentru celelalte cartiere ale Reșiței: Doman, Țerova și Câlnic și Moniom.

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/