Matrix revine pe marile ecrane! Blockbusterul intră în cinematografele din Caraș-Severin

matrix 4
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

A patra parte a filmului care a făcut furori în anul 1999, atunci când a apărut pentru prima dată pe ecrane, va fi lansată în premieră în cinematografele din Caraș-Severin. „Matrix: Renașterea” îl aduce din nou în prim plan pe actorul Keanu Reeves, în unul dintre cele mai bune roluri ale sale, dar și pe colega sa din film – Carrie-Anne Moss.

Prima parte a „Matrix” a apărut în 1999. A fost urmat în 2003 de „Matrix Reîncărcat” și în același an de „Matrix: Revoluții”. Acum, în 2021, „Matrix: Renașterea” ne duce înapoi la cunoscuta lume a celor două realități: cea de zi cu zi și cea din spatele ei. Pentru a afla dacă realitatea lui este o construcție fizică sau mentală și pentru a se cunoaște cu adevărat, domnul Anderson va trebui să urmărească încă o dată iepurele alb. Și dacă Thomas… Neo… a învățat ceva, este că alegerea, deși o iluzie, e totuși singura cale de ieșire sau de intrare în Matrix. Desigur, Neo știe deja ce are de făcut. Dar ceea ce nu știe încă este că Matrix este mai puternică, mai sigură și mai periculoasă decât oricând.

YouTube video

Tot în această săptămână, un alt film cu un personaj celebru îi cheamă pe cinefili în sălile de spectacol. Este vorba despre „Spider-Man: Niciun drum spre casă”. Pentru prima dată în istoria filmelor cu Spider-Man, prietenosul erou al cartierului trăiește fără mască, dar și fără posibilitatea de a separa viața normală de cea de supererou. Când are nevoie de ajutorul lui Doctor Strange, miza crește mai mult decât oricând, ceea ce îl obligă pe Peter să privească cu alți ochi realitatea de a fi Spider-Man.

YouTube video

O comedie plină de acțiune în această săptămână este „The King’s Man”. Cei mai inteligenți și oameni răi de pe planetă pun la cale uciderea a milioane de oameni. Un om trebuie să lupte contra timp pentru a-i opri.

YouTube video

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Programul complet în cinematografele din Reșița, Caransebeș, Oravița și Oțelu Roșu poate fi consultat mai jos:

program resita craciun

program caransebes craciun

program oravita craciun

program otelu rosu craciun

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/