Măsuri pentru fluidizarea traficului la Caransebeș

Comisia de Sistematizare Rutieră a Municipiului Caransebeș a luat mai multe hotărâri la recenta ședință de lucru în vederea accesului mai ușor la anumite locații, oferirea de spații de parcare în anumite zone aglomerate și o fluidizare a traficului pe unele străzi.
Astfel, comisia a adoptat hotărârea ca pe strada Muntele Mic în zona cimitirului Sf. Ioan să fie amanejată o parcare de-a lungul zidului cimitirului Ioan Botezătorul. În zonă există și o casă mortuară, astfel că tot timpul este aglomerație, masinile fiind parcare de o parte și de cealalta a străzii Muntele Mic, șoferii fiind nevoiți să reducă viteza pentru a evita posibilele evenimente nedorite.
De asemenea, se va trasa o trecere de pietoni pe strada Moise Groza, înainte de sensul giratoriu dinspre parcul Gen. Dragalina spre Moise Groza, către Comunitatea de Avere.
Comisia a stabilit că este cazul ca și pe strada Ardealului, după intersecția către magazinul PENNY, să se monteze stâlpi limitatori de parcare, la fel ca pe strada C.D. Loga, înainte de Parcul Dragalina. Stâlpii vor fi amplasați la prima trecere de pietoni, pentru a crea o bună vizibilitate în vederea acordării de prioritate pietonilor.
publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/