Măsuri de siguranță pentru locuitorii Mehadiei

mehadia

Primăria Mehadia a finalizat o lucrare necesară și totodată extrem de importantă pentru siguranța locuitorii din cartierului Prosăc.

De acum înainte, locuitorii cartierului Prosăc vor putea traversa în siguranță zona Cheie din Mehadia. Până acum, circulația pietonală era strangulată, iar accesul spre și dinspre centrul localității se putea face doar pe DN 6, existând oricând pericolul ca trecătorii să fie acroșați de autoturismele și vehiculele de mare tonaj care tranzitează zilnic zona.

Pentru a nu fi martorul vreunei nenorociri, primarul Grigore Bardac a considerat oportună amenajarea unei alei pietonale, prevăzută cu bară de protecție. Lucrările au fost realizate în regie proprie de muncitorii Primăriei Mehadia. „Locuitorii cartierului Prosăc pot traversa în siguranță zona Cheie, din Mehadia. Până acum, aceștia riscau să fie acroșați de mașinile și camioanele care trec într-un număr extrem de mare și cu o viteză care ne puneau până acum viețile în pericol. Dar cu această alee pietonală, oamenii sunt în siguranță!”, a declarat primarul comunei Mehadia, Grigore Bardac.

leader board 728 x 90 px