Măști și soluții dezinfectante pentru unitățile de învățământ din Rusca Montană

kn95 face mask. ffp2 mask as covid 19 protection. coronavirus mask

Unitățile de învățământ din comuna Rusca Montană vor beneficia de echipamente de protecție și prevenție pentru reducerea riscurilor sanitare, inclusiv a celor cauzate de COVID-19, grație unui proiect accesat de administrația locală.

Primăria Rusca Montană a semnat contractul de finanțare pentru un proiect derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), prin care vor fi achiziționate cantități importante de materiale sanitare și echipamente de protecție – măști, viziere, dezinfectanți pentru suprafețe și mâini, mănuși, nebulizatoare, termometre digitale – pentru prevenirea și reducerea riscului de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul elevilor, dascălilor și personalului auxiliar din cadrul unităților de învățământ de pe raza comunei.

„Contractul de finanțare a fost semnat în 14 martie, deși cererea de solicitare a fost depusă în urmă cu un an. Dar e bine și mai târziu, decât niciodată. Ne aflăm în faza de implementare a proiectului, urmează să pregătim documentațiile necesare procedurii de achiziție publică. Valoare totală a proiectului este de 478.693,40 de lei, din care suma eligibilă este de 477.578,40 de lei.”, ne-a declarat primarul comunei Rusca Montana, Sergiu Toma.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/