Massive Wagons: „Rock-ul nu e mort. Prin Custom Reșița, rock-ul e mai viu ca niciodată!”

po 1000x100px (3)

Rock-ul a fost la înălțime, la Custom Reșița Festival 2019, o spun în cor organizatorii, artiștii și cei care s-au aflat în fața scenei din Poiana Golului!

Invitați de mare calibru ai rock-ului și pop-rock-ului românesc și internațional precum Doro, John Newman, The Rasmus, Alternosfera, Massive Wagons, Altar, U.D.O, Emir Kusturica & The No Smoking Band, Byron și Alex Calancea & Lupii, care au zguduit scena din Poiana Golului din Reșița, au avut numai cuvinte de laudă după prima ediție a festivalului Custom. „A fost atât de bine să fiu din nou în România! Mulțumiri multe publicului și organizatorilor Custom Resita Festival. Sunteți minunați!”  a spus Doro Pesch. „Mă simt EU pentru prima dată după mult timp. Sunteți minunați. Aveți un vibe foarte bun!”, au fost cuvintele lui John Newman la coborârea de pe scena reșițeană. „Unii spun că rock-ul e mort. Noi știm sigur că e mai viu ca niciodată în România. Custom Reșița, mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim atât de bineveniți și că ați cântat atât de tare cu noi. Ne vom întoarce, vă iubim!”, a afirmat solistul Massive Wagons.

1000x100 casa brutarului

Publicul, chiar dacă nu foarte numeros, a fost cald și prietenos. Au fost iubitori ai rock-ului și muzicii bune de peste tot, nu numai reșițeni, au fost destui din Timișoara, Cluj, Arad, Târgu Mureș sau București și chiar străini, multe familii cu copii, tineri sau nostalgici ai legendelor rock. Beer pong, ateliere de tatuaje, face painting, tir cu arcul, dar și prezența clubului moto MC Trust și a echipei de fotbal american Reșița Locomotives au reprezentat atracțiile din timpul zilei. Toată lumea a avut de câștigat la capătul celor trei zile de festival. Cel mai mare câștig l-a avut însă orașul. „La Reșița construim, începem să ne reinventăm. Ne dorim să scoatem orașul din umbra așezată peste el și să îl punem pe harta atracțiilor turistice, să arătăm lumii întregi frumusețea locurilor noaste. Și am reușit! Acest festival, ca multe dintre proiectele curajoase pe care le-am inițiat, este un început, un început frumos, cu un feedback extraordinar din partea publicului și mai ales din partea artiștilor. Deși numărul de participanți a fost mult sub așteptări, aproape 8.000 în cele trei zile, Custom Festival a fost o reușită, o investiție pe termen lung în promovarea Reșiței, care are un potențial turistic cum nu au multe orașe din țară. Cu toate piedicile și poticnelile – multe dintre ele din cauze independente de noi, cum ar fi întârzierea bugetului de stat care ne-a împiedicat să promovăm acest eveniment suficient de mult, nici trei luni, în condițiile în care este obligatorie o promovare de minim șase luni, mai ales la prima ediție – sunt mulțumit de rezultate și sunt convins că feedback-ul pozitiv va deschide multe uși pentru ediția viitoare. Vreau să le mulțumesc reșițenilor prezenți, pentru că au înțeles că singura șansă a revitalizarii acestui oraș este turismul, dar și celor care au venit din țară și străinătate pentru că au avut încredere în noi. După reacțiile lor, sunt sigur că vor reveni!”, a transmis primarul Resitei, Nelu Popa.