Mii de litri de benzină şi motorină într-o lună!

Băncile şi coşurile de gunoi achiziţionate la preţuri exorbitante de fosta administraţie publică locală nu sunt singurele probleme descoperite de Gheorghe Românu, noul edil-şef al oraşului.

La o simplă răsfoire a facturilor şi documetelor din Primărie, Gheorghe Românu a găsit o mulţime de achiziţii şi cheltuieli dubioase. Bănci cu aproape 2.500 de lei bucata, coşuri de gunoi cu 900 de lei şi nu numai. La Anina s-au dus pe Apa Sâmbetei râuri întregi de motorină şi benzină. “E adevărat, văd că s-au consumat 1.600 de litri de benzină într-o lună şi aproximativ 1.300 de litri de motorină”, spune primarul Românu, care a pus robinet la conductă.

Pe statele de plată ale Primăriei Anina erau 132 de angajaţi, dar mulţi dintre aceştia nu mişcau nici măcar o hârtie dintr-un birou în altul. Mulţi dintre ei îşi caută acum de lucru. “Angajaţi avem acum sub 100. Aici sunt prinşi şi asistenţii personali ai persoanelor cu handicap. Am redus toată această organigramă, erau destui cei care nu făceau efectiv nimic. Am intervenit cu cinci poliţişti locali pentru a întări disciplina în şcoli şi noaptea pe străzile oraşului”, a mai spus edilul-şef.

leader board 728 x 90 px

Comments

 1. Daniel says:

  Primarul din Tormac, Daniel Florin Băran, şi-a pierdut funcţia
  In luna februarie a anului 2011, primarul comunei Tormac, Daniel Florin Baran, a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare, dupa un accident de circulatie. In mod obisnuit, dupa o condamnare, legea prevede ca un primar isi pierde functia. Cu toate acestea, din cauza lungirii demersurilor birocratice, abia astazi Prefectura Timis a emis ordinul de constatare a incetarii mandatului primarului Baran Florin Daniel din Tormac.Adresa secretarului Primariei Tormac, prin care se emitea un

 2. Daniel says:

  Daniel Florin Baran, unul dintre pionierii internetului,

  Baran Florin Daniel , un inginer polonez care a contribuit la inventarea de către guvernul american a sistemului Arpanet, precursorul internetului, la vârsta de 84 de ani

 3. xz says:

  Băncile şi coşurile de gunoi achiziţionate la preţuri exorbitante de fosta administraţie publică locală nu sunt singurele probleme descoperite de Gheorghe Românu, noul edil-şef al oraşului.

 4. xz says:

  La o simplă răsfoire a facturilor şi documetelor din Primărie, Gheorghe Românu a găsit o mulţime de achiziţii şi cheltuieli dubioase. Bănci cu aproape 2.500 de lei bucata, coşuri de gunoi cu 900 de lei şi nu numai

 5. xz says:

  La Anina s-au dus pe Apa Sâmbetei râuri întregi de motorină şi benzină. “E adevărat, văd că s-au consumat 1.600 de litri de benzină într-o lună şi aproximativ 1.300 de litri de motorină”, spune primarul Românu, care a pus robinet la conductă.

 6. xz says:

  Pe statele de plată ale Primăriei Anina erau 132 de angajaţi, dar mulţi dintre aceştia nu mişcau nici măcar o hârtie dintr-un birou în altul.

 7. xz says:

  Mulţi dintre ei îşi caută acum de lucru. “Angajaţi avem acum sub 100. Aici sunt prinşi şi asistenţii personali ai persoanelor cu handicap. Am redus toată această organigramă, erau destui cei care nu făceau efectiv nimic.

 8. xz says:

  “Angajaţi avem acum sub 100. Aici sunt prinşi şi asistenţii personali ai persoanelor cu handicap.

 9. xz says:

  Am intervenit cu cinci poliţişti locali pentru a întări disciplina în şcoli şi noaptea pe străzile oraşului”, a mai spus edilul-şef.

 10. xz says:

  Băncile şi coşurile de gunoi achiziţionate la preţuri exorbitante de fosta administraţie publică locală nu sunt singurele probleme descoperite de Gheorghe Românu, noul edil-şef al