Mașinile abandonate pe domeniul public vor fi o amintire, până în primăvară la Caransebeș

Primarul Caransebeșului își dorește un oraș mai curat, astfel că a inițiat la sfârșitul anului o acțiune de înlăturare a deșeurilor de pe trotuare și spații verzi, dar și a mașinilor abandonate pe domeniul public.

Angajații Primăriei de la Serviciul Public de Întreținere și Reparați au ca sarcină curățarea trotuarelor de tot felul de resturi din materiale de construcții sau resturi vegetale.

„Am dorit să putem elibera trotuarele din cartiere de tot felul de resturi rezultate din construcții. De asemenea împreună cu Poliția Locală am început să ridicăm mașinile lăsate sau abandonate pe domeniul public, în parcări, în special în cartierul Pipirig și dau exemplu parcarea de pe Aleea Sportivilor. De asemenea lucrătorii de la Sere au pornit o campanie de înlăturare a vegetației crescute inestetic pe anumite zone. Sper ca până la începutul primărverii tot orașul să fie curățat”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

leader board 728 x 90 px

În prima etapă au fost identificate 7 mașini care vor fi depozitate la fostul târg de vite. Pentru că numărul acestora este mult mai mare, polițiștii locali au ca sarcină identificarea proprietarilor, somarea acestora și ridicarea mașinilor dacă proprietarii nu intră în legalitate. Edilul a mai spus că de această campanie se ocupă vciceprimarul Bebe Pasere căruia i-au fost delegate competențele pentru Serviciul Public de Întreținere și Reparații.

Primarul Caransebeșului a mai vorbit de un fenomen care a luat amploare în urbea de pe Timiș și Sebeș: mașini expuse spre vânzare în locuri publice ocupând astfel domeniul public:

O să vedem ce este și cu aceste târguri ambulante, unele mașini sunt expuse spre vânzare pe domeniul public, altele pe spații private la vedere, o să rezolvăm și această problemă!”, a spus Felix Borcean.