Mașini 4×4 și demonstrații off-road, nu departe de Timișoara

Mașini 4X4 și un traseu accidentat au fost cele două ingrediente pentru cea mai așteptată demonstrație off-road din vestul țării. Casa Auto Timișoara, împreună cu M CAR Trading, au organizat, în acest weekend, Mitsubishi Off-Road Day 2019. Defășurat într-o locație pitorească, evenimentul a fost dedicat pasionaților de vehicule cu tracțiune integrală și a clienților Mitsubishi.

Outlander, L200 si Eclipse Cross, cele mai apreciate modele Mitsubishi din gama off-road, au fost testate, la Herneacova, de iubitorii de adrenalină.  Fiecare dintre participanți a condus pe teren accidentat, însoțit de un copilot cu experință din Echipa MACH1 Sport Management – George Grigorescu. În ciuda vremii ploaiase și a traseului noroios, peste 70 de persoane au testat mașinile automate cu trancțiune 4X4.

A fost incredibil, traseul și mașinile. Traseul a fost foarte greu, au fost tot felul de șanțuri, noroi, teren accidentat. Mașinile în schimb, s-au comportat foarte bine” a spus unul dintre șoferi.

Mitsubishi Off-Road Day 2019 este un eveniment de tipul test drive, desfășurat de aproape un deceniu.

„De fiecare dată au fost cele mai performate modele de Mitsubishi și de fiecare dată am ales ca evenimentul să se desfășoare în mijlocul naturii, pentru a se vedea de ce sunt în stare mașinile. La Herneacova, avem cel mai ofertant teren pentru că avem dealuri, rampe, pante și ape. Evenimentul a crescut de la un an la altul. Ceea ce ne motivează să continuăm este feedback-ul pozitiv.” a declarat Cornel Dumitrescu, manager executiv Casa Auto Timișoara.

https://www.youtube.com/watch?v=

YouTube video