Maşină înfiptă în asfaltul proaspăt turnat pe o stradă din Caransebeş!

O șoferiță din Caransebeș a reușit să încurce pentru câteva ore planurile societății Hidroconstrucția, executantul lucrărilor de introducere și modernizare a rețelei de apă și canalizare din municipiul de pe Timiș. 

Tânăra, în timp ce se deplasa cu mașina personală pe strada Cazărmii, poate din neatenție, poate dintr-o semnalizare necorespunzătoare din partea celor care executau lucrările, a „plonjat” ieri cu autovehiculul direct în cimentul proaspăt turnat pe o porțiune mică de stradă. Pozele cu mașina intrată în betonul încă neîntărit au devenit virale pe rețelele de socializare.

Şoferița ni se spune că şi-ar fi recunoscut vina, dovadă fiind faptul că nu a depus plângere la Poliție împotriva societății Hidroconstrucția. Surse din cadrul Primăriei Caransebeș, care este beneficiarul lucrării executate de Hidroconstrucția, susțin că femeia vorbea la telefon în momentul în care nu a observat indicatoarele de semnalizare a unui drum în lucru.

La o simplă vizită în zona Cazărmii la câteva ore de la producerea incidentului, am găsit zona împrejmuită cu bandă de atenționare. Cu toate astea, pozele făcute de martori ai incidentului, postate imediat după producerea acestuia, arată că în acel moment zona cu pricina nu era împrejmuită aşa cum ar fi fost normal.