Mașină în flăcări și incendiu de vegetație în Caraș-Severin

Masina distrusa de un incendiu, la Timisoara
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Pompierii din Caraș-Severin au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o mașină în Reșița. O altă intervenție a fost necesară la Buchin pentru stingerea unui incendiu de vegetație.

Un prim incendiu la care au fost chemați să intervină pompierii militari din cadrul Detașamentului Reșița s-a produs la un autoturism pe raza municipiului Reșița. La sosirea echipajelor de intervenție, ardea compartimentul motor. Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp de pompierii militari, fiind afectat compartimentul motor și cel al pasagerilor. Cauza probabilă de producere a fost scurtcircuitul electric.

Tot un scurtcircuit a dus la izbucnirea unui incendiu la un tablou electric din localitatea Secășeni. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri ai Secției Oravița, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat imediat, înainte ca acesta să se propage la întreaga locuință.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

În această dimineață, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș a intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată, de pe raza localității Buchin, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului deschis.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/