Investiții la căminul cultural din localitatea Giurgiova

camin cultural giurgiova

Modernizarea așezământului cultural din satul aparținător comunei Goruia se apropie de final. Investiția a fost realizată cu bani din bugetul local.

Două luni a durat renovarea căminului din Giurgiova, unde oamenii locului organizează evenimente diverse peste an: de la ruga satului, până la nunți, botezuri și aniversări. Pentru că în ultimii ani singurele lucrări la cămin au fost cele de întreținere, conducerea administrației locale a hotărât că a venit momentul unor reparații de o mai mare amploare. Acestea au demarat la finalul lunii mai, fiind realizate în prezent într-un procent de 95%.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Constructorul a lucrat bine și rapid. În două luni a încheiat. Mai trebuie să facă legătura la utilități. La apă, mai exact, însă acum oamenii de la firma care ne lucrează sunt în concediu. S-au făcut reparații la acoperiș, acolo unde a fost nevoie, la tavane, s-a tencuit, s-a zugrăvit, tâmplăria veche a ușilor și ferestrelor a fost schimbată. Nu peste tot, unde a fost nevoie. S-au făcut grupuri sanitare la interior, pentru că nu aveam așa ceva, și au fost achiziționate și patru aparate de aer condiționat, care vor asigura și încălzirea la iarnă. Valoarea investiției se ridică la 170.000 de lei, bani alocați din bugetul local. Nu am dorit să facem nici pe fonduri europene, nici prin Compania Națională de Investiții, pentru că nu am dorit să așteptăm cinci ani pentru un cămin.”, ne-a declarat primarul comunei Goruia, Răzvan Văcărescu.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/