Mașină furată, descoperită în vamă

Frontieriștii au descoperit în Vama Naidăș un autoturism cu I.T.P.-ul falsificat. La volanul mașinii se afla un bărbat de 40 de ani, din Caraș-Severin, pe numele căruia polițiștii au întocmit dosar penal.

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Naidăş au descoperit un autoturism, condus de un cetăţean român, care figura în baza de date ca fiind furat din Italia.

Astăzi, la orele 11:00, în Punctul de Trecere al Frontierei Naidăş, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român la volanul unui autoturism marca “Audi A4”, înmatriculat în Italia.

„Poliţiştii de frontieră l-au legitimat pe I.B., un bărbat de 40 ani, domiciliat pe raza judeţul Caraş-Severin, care a prezentat la control şi documentele autoturismului”, a declarat Alina Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al frontieriștilor cărășeni.


Mașina a fost confiscată de polițiștii de frontieră

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat ca autoturismul figura ca fiind furat din Italia din luna octombrie a anului în curs, iar autocolantul I.T.P. prezenta urme de falsificare.

Drept urmare, poliţiştii de frontieră au indisponibilizat mijlocul de transport până la finalizarea cercetărilor, iar pe numele persoanei în cauză au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals”.