Mașină făcută scrum pe o stradă din Timișoara. Flăcările au ajuns și la imobilul din apropiere

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un autoturism a ars aproape în totalitate astăzi pe o stradă din Timișoara, iar pompierii s-au luptat cu flăcările ce riscau să ajungă la apartamentele din imobilul lângă care se afla mașina. 

Pompierii timișeni au fost alertați astăzi, în jurul orei 11.40, de faptul că un incendiu a izbucnit pe strada Veveriței din Timișoara. La fața locului au fost mobilizați șapte salvatori, un echipaj SMURD și o autospecială de stingere.

„Autoturismul era parcat în apropierea unui bloc de locuințe, astfel, în urma incendiului, a ars autoturismul în proporție de aproximativ 90% și au fost afectate geamurile de la două apartamente și izolația de pe fațada clădirii pe o suprafață de aproximativ 40 mp. Pompierii au verificat și spațiile aflate la parterul și etajul 1 al imobilului pentru a preveni extinderea incendiului”, transmite ISU Timiș.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Pompierii au localizat incendiul, iar acesta a fost lichidat fără a se extinde la apartamente. Autoritățile urmează să stabilească de unde a pornit focul.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/