Mașină de Poliție aflată în misiune, implicată într-un accident rutier

O autospecială a Poliției din Reșița a fost izbită de un alt autoturism la ieșire din Lupac. Șoferul celei de-a doua mașini nu ar fi acordat prioritate la ieșirea de pe un drum secundar.

Accidentul s-a produs în această dimineață, la intersecția DJ 581 cu DC 75, la ieșire din localitatea Lupac. Un bărbat de 62 de ani care intenționa să intre cu mașina pe drumul principal nu a acordat prioritate de trecere autospecialei și a lovit-o în plin. Polițistul de la volan activează în cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița și se afla în misiune, deplasându-se dinspre Reșița spre Oravița.

„O autoutilitară condusă de un bărbat de 62 de ani care ieșea de pe DC 75 nu ar fi acordat prioritate de trecere unei autospeciale de Poliție conduse de un polițist din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița, aflat în misiune, care se deplasa din direcția Reșița către Oravița, intrând în coliziune laterală dreapta spate cu aceasta”, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

În urma impactului, polițistul a fost rănit și transportat la spitalul din Reșița pentru îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și se continuă cercetările.

Sursă foto: Arhivă