Mascații au descins la Mândriloiu

În această dimineață, mascații au descins la o locuință de pe Bulevardul Muncii. Din primele informații, se pare că persoana vizată este Dan Mândriloiu, un om de afaceri local, implicat inclusiv în afacerea cu parcările din oraș. Deocamdată, autoritățile nu confirmă informația.

UPDATE ORA 20.30 Omul de afaceri Dan Mândriloiu a părăsit Parchetul împreună cu omul său de încredere. Procurorii nu au considerat că se impune reţinerea acestuia, în schimb au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Bogdan Bujor, al prietenei acestuia şi a administratorului clubului Castillo.

UPDATE ORA 13.30 Confruntare directă între membrii rețelei
În urmă cu doar câteva momente, la Parchet au fost aduși cei doi tineri, arestați pentru 29 de zile: Randi Tokar și Cosmin Rîpanu. Cei doi vor fi puși față în față cu Dan Mândriloiu, omul de afaceri reținut în această dimineață, astfel încât anchetatorii să analizeze legăturile dintre cei doi.

UPDATE 12.06 Mândriloiu dă cu subsemnatul

Controversatul om de afaceri Dan Mândriloiu a fost dus la Parchet, în urmă cu trei minute. Acesta este însoțit de încă o persoană.

UPDATE ORA 10.44 Rețea de mafioți, destructurată de DIICOT Caraș-Severin
În timp ce DIICOT București destructurează rețeaua Anonymus de la Reșița, DIICOT Caraș-Severin duce la capăt misiunea de săptămâna trecută. Atunci, polițiștii au reținut doi tineri, Randi Tokar și Cosmin Rîpanu, care încercau să îi pună capăt zilelor, unui om de afaceri local. Cei doi au fost reținuți pentru că aveau în portbagaj arme pentru care nu dețineau permis.

Astăzi, oamenii legii au destructurat întreaga rețea, al cărei obiectiv era lichidarea omului de afaceri. Pe lista persoanelor reținute se regăsește și Dan Mândriloiu, așa cum “Express de Banat” a relatat în urmă cu mai bine de o oră. Se pare că omul de afaceri ar fi fost implicat în arderea mașinii lui Mândriloiu, iar acesta, ca să se răzbune ar fi mobilizat mai multe persoane ca să îi pună capăt zilelor. Precizăm că nu toate informațiile sunt confirmate oficial, însă cert este că descinderile continuă și la această oră.

Din primele informații se pare că cel puțin cinci persoane vor fi conduse la Parchet, pentru audieri.

CITEȘTE ȘI: Cum iau foc mașinile de zeci de mii de euro

Mașină de fițe, de 15.000 de euro, incendiată în parcarea de la Kaufland

UPDATE ORA 09.54 Reșița, pe lista orașelor cu terorism cibernetic

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au destructurat o grupare infracţională, constituită din 14 persoane, cunoscută sub denumirea Anonymous România, sens în care au efectuat 12 percheziţii domiciliare în municipiile Bucureşti, Iaşi, Alba Iulia, Piatra Neamţ, Cluj Napoca, Drobeta Turnu Severin, Arad, Craiova, Reşiţa şi Târgu Mureş”, informează DIICOT.

La această oră, mascații se află pe Aleea Tineretului din Reșița.


Acesta este unul dintre tinerii reținuți pe Aleea Tineretului

UPDATE ORA 09.00 Descinderi în mai multe locații din Reșița
Oamenii legii au descins în Micro IV în această dimineață. Oficialii de la poliție nu confirmă, dar nici nu infirmă că descinderile ar avea vreo legătură cu cele care au loc la nivel național, privind mișcarea Anonymus. Cert este că în țară, au loc 12 percheziții la această oră, după ce o grupare formată din 14 persoane ar fi spart siturile FMI și ANRE. Toate sunt acuzate de terorism cibernetic.

În urmă cu doar câteva momente, mascații au plecat din locuința lui Dan Mândriloiu. Acesta a făcut tot posibilul să nu dea nas în nas cu reprezentanții mass-media și l-au scos pe omul de afaceri pe ușa din dos a blocului.

Există și informații potrivit cărora descinderile de astăzi, pentru că nu este vorba numai de cea de la locuința lui Dan Mândriloiu, să aibă legătură cu arestarea celor doi tineri de zilele trecute, care au fost prinși asupra lor cu mai multe arme și sticle incendiare.

Reamintim că mașina lui Dan Mândriloiu a ars în parcare la Kaufland, în urmă cu câteva săptămâni.

 

Revenim cu amănunte!