Mărturiile pastorului baptist vindecat de coronavirus: „Primesc zilnic mesaje prin care lumea încearcă să-mi demonstreze că virusul nu există”

A trecut prin experienţa nefastă de a contacta noul virus, a fost internat în spital 11 zile, a slăbit 17 kg în această perioadă, dar s-a vindecat. Vorbim despre pastorul baptist lugojean Ionel Tuţac, consternat şi acum de atitudinea celor care îl înconjoară faţă de noul virus.

Nu a spus că s-a simţit stigmatizat sau marginalizat din cauză că a fost depistat pozitiv, doar uimit că, deşi a trăit pe propria piele această experienţă nefastă, există totuşi oameni care încearcă şi în aceste condiţii să-i demonstreze că virusul nu există.

„Primesc zilnic mesaje, de la prieteni sau necunoscuți, care încearcă să îmi demonstreze că nu am fost internat în spital, că virusul nu există, că am avut o simplă răceală, că totul este o conspirație. Le demonstrez cu acte că am stat 11 zile în spitalul «Victor Babeş», le vorbesc despre martorii care au fost în spital alături de mine, despre asistentele care m-au îngrijit, le amintesc despre cei care m-au sunat, s-au rugat, m-au încurajat, dar cu toate acestea unii nu cred în existența virusului.”, a precizat Ionel Tuţac.

Despre efectele noului virus asupra organismului, cele 17 kg pierdute în perioada spitalizării spun tot.

„Cele 17 kg pe care le-am pierdut în spital, dificultatea de a mă ridica din pat, medicamentele pe care le iau zilnic, mărturia familiei şi a miilor de oameni cu care am vorbit în ultimele săptămâni sunt o dovadă clară că virusul există şi este foarte periculos! Sunt prieteni dragi care au murit din cauza COVID-19 şi mulți care suferă. Pe cei care ați fost atinşi de această boală, mă rog ca Dumnezeu să vă vindece, iar pe cei care o contestați, mă rog ca Dumnezeu să nu îngăduie să o experimentați!”, transmite Ionel Tuţac, pastorul lugojean vindecat de coronavirus.