Mărturii în favoarea lui Cătălin Radu făcute chiar de victima incidentului!

Conflictul dintre Alex Axa şi Cătălin Radu, care a avut loc la începutul lunii aprilie într-o sală de fitness din Reşiţa, a fost stins, dar afaceristul este în continuare urmărit penal.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa este încă în lucru un dosar penal întocmit pe numele lui Cătălin Radu. Îniţial, acesta a fost acuzat de lovire şi ultraj contra bunelor moravuri, dar între timp a scăpat de prima dintre acuzaţii. „Partea vătămată şi-a retras plângerea. În concluzie, pentru infracţiunea de lovire nu mai este cercetat. Rămâne însă ultrajul, pentru care nimeni nu se mai grăbeşte. Nimeni nu se grăbeşte să finalizeze urmărirea penală, în timp ce clientul meu are de suferit din cauza acestei libertăţi restrânse”, a explicat avocatul Horaţiu Matuschka. Omul de afaceri are interdicţia de a părăsi localitatea din momentul în care a fost pus în libertate şi toate solicitările sale de a-i fi ridicat controlul judiciar au fost respinse atât de Judecătoria Reşiţa, cât şi de Tribunalul Caraş-Severin, în ciuda faptului că a arătat că afacerile sale au serios de suferit din acest motiv.

Mai mult decât atât, partea vătămată a dat o declaraţie în favoarea lui Cătălin Radu, în sensul că incidentul din sala de fitness a fost ceva spontan, în care vina aparţine fiecăruia dintre ei. „Partea vătămată a descris care au fost circumstanţele incidentului, faptul că a fost un soi de provocare, că vorbele lui au fost percepute ca o ameninţare de către clientul meu”, a mai spus Matuschka.