Marțea nu-i cu ghinion, e cu umor de calitate. Câștigătoarea iUmor, Maria Popovici, te așteaptă la stand-up

po 1000x100px (4)

Reșițeni, vi se pregătește ceva! Maria Popovici, concurenta care a câștigat ediția 2016 a concursului iUmor vine la Cinema Dacia pentru o seară de stand-up. Atenție! Nu vine singură, așa că umorul va atinge cote alarmante.

Cunoscută după ce a câștigat în 2016 concursul iUmor difuzat de Antena 1, Maria Popovici vine la Reșița pentru o seară de distracție. Numărul de stand-up va fi susținut la Cinematograful Dacia, împreună cu Alexandru Minculescu și invitatul lor, Alexandru Banciu.

„Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori”, spune Maria Popovici.

Cu toții promit o seară de neuitat, cu glume cu și despre ei, așa că nu-ți face alt program pentru marți, 14 noiembrie, la ora 20.00. Biletele costă 25 și 30 de lei, în funcție de locul din sală. Acestea pot fi achiziționate de la casieria Cinematografului Dacia, sâmbătă și duminică, între orele 18.00 și 20.00. Informații suplimentare la numărul de telefon 0738 219 678.

A, și încă ceva! Stai cu ochii pe Facebook-ul Express de Banat! Sâmbătă dimineață dăm startul unui nou CONCURS și punem la bătaie și bilete la show-ul de marți seara!