Marius Staicu a revenit la echipa de suflet!

Anunțat ca și transferat în urmă cu aproximativ două săptămâni de către acționarul majoritar al grupării din Valea Domanului, idolul suporterilor roş-negri, Marius Staicu, a semnat abia zilele acestea cu ACS Poli Timișoara.

Marius Staicu a fost cel mai discutat transfer al iernii la gruparea ce evoluează pe Dan Păltinișanu, parafarea actelor intrând în impas la un moment dat. Principalul marcator al rosso-nerilor a devenit al patrulea transfer al timișorenilor, după ce la ACS au mai ajuns tinerii Dobrosavlevici, Roman și Himcinschi.

Cauza amânării transferului a fost garanția pe care Metalul o aștepta pentru transferul tânărului Andrei Artean din vară. Artean nu s-a putut alătura rosso-nerilor deoarece este împrumutat pe tot sezonul la FC Caransebeș. Imediat după înțelegerea cu cei de pe Bega, vârful a intrat în cantonament cu noii săi colegi, alături de care dorește să rămână pe prima scenă fotbalistică.

Staicu a fost crescut de formația timișoreană, însă niciodată nu a putut juca pentru echipa mare. Acesta a fost cedat la FC Caransebeș, devenind golgheterul echipei. A mai jucat la AFCM Reșița, iar în turul campionatului a marcat cinci goluri pentru rosso-nerii lui Marian Pană.