Marius Isac, prima variantă pentru Primăria Caransebeș!

Actualul viceprimar al municipiului de pe Timiș și Sebeș a pierdut în detrimentul lui Felix Borcean șansa de a fi candidat din partea PNL pentru funcția de primar, funcție pe care liberii au și obținut-o în 2016!

Președintele PNL Caraș-Severin, fost primar al Caransebeșului până în 2016, Marcel Vela, a dezvăluit pentru expressdebanat.ro calculele făcute înainte de alegerile locale. Marius Isac a fost inițial primul pe lista cu propuneri pentru primărie din partea PNL, însă implicarea tot mai adâncă a fețelor bisericești în politică l-a determinat să regândească strategia.

„Am avut opțiunea să candideze Marius Isac, care era deja de două mandate consilier, dar vă spun sincer am avut o reținere de religie, el este membru practicant la un cult neoprotestant, la baptiști, și m-am gândit că poate o speculează PSD-ul. Într-un oraș cu episcopie, el e un om extraordinar, priceput, implicat, dar eu, mai tradiționalist, m-am gândit că poate nu am șansele pe care le am cu un altu. Deși eu câștigasem în 2004 împotriva susținerii episcopului Laurențiu Streza, care susținea PSD-ul pe față, s-a pus pe pliante cu toiagul episcopal, dar am zis să nu mai antagonizez politica cu biserica. Am zis hai că găsim altă variantă acceptată de toată lumea, mai erau vreo trei-patru variante și atunci m-am gândit că cea mai recomandată și plăcută pentru mine e Felix Borcean, care era directorul liceului, era tânăr…”, a dezvăluit Vela.

1000x100 (5)