Marius Cornici: „Felicit Primăria Reșița pentru această inițiativă!”

Adversari aprigi în campania electorală, pesedistul Marius Cornici și primarul liberal Ioan Popa se pare că au devenit prieteni buni de când cu învățământul dual la Reșița. Sau de când cu numirea lui Cornici în fruntea Colegiului Banatului Montan?

Joi, Primăria municipiului a găzduit o întâlnire între agenții economici din zona Reșița și responsabilii de învățământul dual din oraș. În noua calitate de director al Colegiului Economic al Banatului Montan, profesorul Marius Cornici a șocat audiența prin laudele aduse primarului. Semn că din noua sa funcţie vede cu alţi ochi iniţiativele edilului-şef!

„Aș începe prin a felicita Primăria Reșița pentru această inițiativă și simt că este un proiect care trebuie continuat!”, a spus Cornici atunci când a fost invitat să-și prezinte unitatea de învățământ.

Se pare că primul an de înscriere la școala duală a fost unul de succes, înscriindu-se 123 de elevi pentru cele 160 de locuri disponibile, fără căutare dovedindu-se a fi locurile de strungar, unde nu s-a înscris nimeni. Cât privește anul școlar 2018-2019, numărul agenților economici care au decis să susțină școala duală este mult mai mare.

upt 1000x100