Mărinimos! Marius, fostul copil al străzii, face din nou cadouri pentru oamenii nevoiași din Lugoj și Timișoara

Emil Constantin sau „Ma­rius, copilul străzii”, cum este cunoscut de către lugojeni, continuă și în acest an o acțiune umanitară începută în aceeași perioadă a anului trecut. Mai exact, în preajma Crăciunului, acesta va merge la familii nevoiașe și la oameni ai străzii, pentru a le împărți mâncare și dulciuri.

„În data de 20 decembrie voi merge la Timișoara, unde am reușit, cu sprijinul unui bun prieten de-acolo, să luăm 40 de porții de mâncare și să facem 40 de pachete cu dulciuri, pe care le vom da familiilor nevoiașe și oamenilor care-și petrec viața pe străzi. Apoi, în 21 decembrie, vom merge la oamenii cu probleme din Lugoj. E ziua când eu împlinesc 38 de ani și, la rândul meu, vreau să ajut lugojenii, la fel cum aceștia m-au ajutat pe mine și mi-au întins o mână atunci când mi-a fost mai greu. Cu ajutorul unei familii, am luat 20 de kilograme de portocale, 20 de kilograme de banane și dulciuri pe care le voi împărți copiilor și familiilor nevoiașe.”, ne-a spus Marius.

Tânărul și-a petrecut o treime din viață pe străzile Lugojului. Cu ambiție și sprijin oferit de oameni cu suflet din Lugoj și nu numai a reușit. Cei mai grei 12 ani din viața lui au fost cei petrecuți pe caloriferul din gară, care-i ținea loc de pat. Marius îi mulțumește lui Dumnezeu că acum are unde să stea și are un acoperiș dea­supra capului. În urmă cu 12 ani s-a căsătorit și are o fetiță de 10 ani și jumătate.