„Marile juriste – ghiocel” să-și dea demisia de onoare în fața primarului Borcean! Vremea lor a trecut!

untitled design set 970x90 px

Încercările disperate ale unora de a-l îndepărta pe Adrian Cican din funcția de manager al Spitalului Municipal Caransebeș, instituție în care a tăiat privilegiile „băieților deștepți”, au eșuat!

Cican a intrat cu bisturiul în mână în unitatea spitalicească din Caransebeș și a tăiat cam tot ce intra în buzunarele altora, în timp ce conturile spitalului erau mai mereu pe minus, nici măcar pe zero. A stricat afaceri încă din prima sa zi de manager și tot atunci i s-a și pus diagnosticul de incompatibil cu viața boierească dusă de unii în sau în anturajul spitalului. S-a încercat astfel eliminarea lui, contestându-se în instanță pregătirea sa profesională pentru o funcție atât de importantă. A ieșit rău de tot!

„Magistrații Curții de Apel Craiova s-au pronunțat definitiv și au lovit în moalele capului toți «marii juriști» de la Primăria Caransebeș, pe inculpatul primar de Orșova și pe «smolarul» prefect de Mehedinți, Drăghiea, care au pus la îndoială studiile mele pentru funcția de manager la Spitalul Municipal Orșova și la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș!”, a anunțat Adrian Cican. Acesta se referă la sentința pronunțată ieri, prin care instanța de judecată certifică faptul că este numai bun pentru funcția de manager al spitalului din Caransebeș și pentru oricare altul. 

publicitate ziar expresb 1000x100

„Pentru a nu se interpreta greșit că pun anatema asupra tuturor juriștilor din Primăria Caransebeș, le rog pe următoarele «mari juriste» de la Primăria Caransebeș să-și dea demisia de onoare în fața primarului Felix Borcean și să își ceară scuze publice în fața caransebeșenilor, doamna Ana Bratu și Carla Meszaroș, două doamne… «ghiocel» care sper că au înțeles, vremea lor a trecut. Cele două doamne au contribuit la starea de insolvență nedeclarată a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș prin indecizii sau decizii proaste, ambele fiind foste sau actuale membre ale acestui Consiliu de Administrație. «Marea» juristă Carla Meszaroș argumenta, susținea și plângea că ea este cel puțin Kovesi, Augustin Lazăr și că nimeni nu o poate contrazice pe opiniile sale, deținând adevărul absolut privind studiile mele… și ce să vezi… am avut dreptate, adică i-am spus atunci și acum că habar nu are de administrație și legislație în domeniul sănătății. Am uitat să o menționez și pe domnișoara jurist Ada Sănătescu, fostul președinte al CA al Spitalului Municipal Orșova care mârâia aceeași opinie privind studiile. Oare ce secretară a UAT Caransebeș este doamna Ana Bratu care minte un primar și îl induce în eroare materială privind actele emise de dânsul?!”, a comentat Adrian Cican.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru dezvăluiri incredibile din Spitalul Municipal Caransebeș!