Marii câștigători CEZ au intrat în posesia premiilor! Nu este prea târziu pentru ceilalți să activeze serviciul MyCEZ

Premii marca CEZ! Clienții care au acceptat provocarea să folosească My CEZ drept mod de comunicare și informare au primit o mașină nepoluantă și o bicicletă electrică la sediul din Craiova al companiei.

CEZ a premiat doi clienți norocoși cu un autoturism Toyota Corolla Sedan Hibrid și o bicicletă electrică E-TWOW Fat Bike. Concursul „Călătoria spre un viitor mai bun începe cu My CEZ” a fost desfășurat în perioada 1 iulie – 31 august și organizat de furnizorul de energie și gaze naturale CEZ Vânzare. Premiile au fost oferite în Craiova, la sediul companiei. Scopul campaniei a fost de a încuraja clienții CEZ Vânzare să utilizeze contul online drept principal instrument de comunicare și informare, dar și să promoveze mobilitate urbană într-un mod rapid, ușor și sustenabil.

„Ne-am asumat cu multă seriozitate rolul de companie sustenabilă, iar unul dintre cele mai importante rezultate în care s-au concretizat acțiunile noastre este aplicația My CEZ, construită pentru confortul clienților noștri, dar și ca o măsură sustenabilă pe termen lung. Le mulțumim tuturor clienților noștri care au participat la concurs, iar celor doi câștigători le dorim să se bucure de cât mai multe călătorii frumoase și sigure”, a declarat Cornelia Szabo, Director Executiv și Președinte al Directoratului CEZ Vânzare.

Călătoria spre un viitor mai bun continuă on-line, iar clienții care doresc să utilizeze serviciul My CEZ, îl pot accesa astfel:

  • Online, pe www.mycez.ro;
  • De pe telefonul mobil sau de pe tabletă, descărcând aplicația My CEZ din AppStore sau Google Play.

Pentru cei care încă nu și-au activat până acum contul, tot ce trebuie să facă este să se înregistreze folosind codul de client și o adresă de e-mail validă. Îi încurajăm să aleagă această soluție digitală astfel încât să se bucure de beneficiile pe care aplicația le pune la dispoziție precum și de surprizele pe care le pregătim în continuare.