Mariana Molnar, candidat PMP la Primăria Băile Herculane: „Am avut senzația că Miclău n-a luat niciodată decizii, au luat alții pentru el”

Lucrurile se mișcă greu în Băile Herculane. Poate chiar mai greu decât în alte orașe din Caraș-Severin, în condițiile în care vorbim de o stațiune balneară, încărcată de istorie și recunoscută pentru apele ei minerale.

Mariana Molnar, candidatul PMP la primărie, este nemulțumită de activitatea actualei administrații. S-a tot promis amenajarea unui aquapark, iar acum nimeni nu mai vorbește de o astfel de investiție.

„Oricum, momentan, acolo nu mai lucrează nimeni, din câte am văzut. Nu știu dacă în proiectul respectiv au fost executate lucrări de 20%. Mă îndoiesc. Probabil că s-au cerut expertize privind calitatea materialelor folosite. Mie mi se părea normal că dacă proiectul are mai mult părți care trebuie executate, să începi o lucrare și să o termini. Acum ne-am mutat din parcul Vicol în zona Burlaci. În zona respectivă iar au apărut discuții pentru locurile de parcare. Nu s-a făcut un studiu, oamenii n-au fost întrebați ce capacitate au. Când faci o lucrare în zona de blocuri nicidecum nu diminuezi numărul locurile de parcare. Sunt convinsă că există organe abilitate care vor da răspunsuri la toate acestea”, este de părere candidata PMP la fotoliul de primar al orașului.

Mariana Molnar pare convinsă că primarul Miclău a făcut prea puțin în cei patru ani de mandat, iar ceea ce a făcut nu a fost meritul său, ci al celor care l-au împins de la spate.

„La noi e un blestem: proiectele pe fonduri europene au fost mereu o problemă. Eu mă îndoiesc că în Oradea sau Cluj, unde sunt proiecte europene, se lucrează doar cu trei oameni. Nu există oameni, diriginți de șantier și nici o situație a lucrărilor la zi. Cred că acum în campanie l-au tras oamenii de mânecă pe Miclău în legătură cu lucrările. Nu vreau să comentez ceva la adresa domnului Coșei, a fost coleg în partid cu mine și cred că lumea știe clar ce se întâmplă legat de consilieri. La noi nu se știe cine ia decizii în primărie. La un moment dat am avut senzația că Miclău n-a luat niciodată decizii, au luat alții pentru el”, mai spune Mariana Molnar.

(E)