Marga va avea teren de sport cu gazon sintetic. Investiție de aproape 50.000 de euro

Spre deosebire de cei ce se vaită de consecințele pandemiei de Covid-19, există administrații locale care mai și muncesc în perioada stării de urgență. Cum, necum, acestea își continuă lucrările începute, ba chiar demarează unele noi. Sunt investiții în perioadă de criză, dar care trebuie duse la bun sfârșit.

Un exemplu în acest sens este cel de la Marga, după cum ne mărturisea primarul Nicolae Beg. Sunt și lucrări începute, dar și care vor demara în curând. „În comună se lucrează la un proiect GAL, pe fonduri europene. Este vorba de un teren de sport, cu dimensiuni reduse, cu covor sintetic și nocturnă. Este o investiție de 48.000 de euro care, zic eu, va fi benefică pentru tinerii din Marga. Suntem în faza de semnare la AFIR, însă lucrurile vor merge repede, întrucât, din câte am înțeles, lucrările se vor desfășura prin încredințare directă. În paralel, se continuă lucrările de canalizare, la Vama Marga, și reabilitare alimentare cu apă. Așteptăm avizul favorabil de la Enel pentru a pune în funcțiune stația de epurare care este finalizată deja.”, ne-a mărturisit Nicolae Beg.

De precizat că în Marga se înlocuiește instalația veche de apă cu alta, ceea ce presupune bazine, stații de captare și racorduri noi, iar conducta din PVC va transporta apa potabilă, în locul celei menajere cum se întâmplă în prezent.