FOTO: Vela s-a ținut de cuvânt.Voltaj pe scenă

Așa cum a promis anul trecut la Sărbătorile Cetății, primarul gugulanilor, Marcel Vela, i-a adus din nou în orașul cu fântâni pe băieții de la Voltaj.

Elena Gheorghe și Voltaj au tras aseară cortina peste cea de-a noua ediţie a festivalului Serbările Cetăţii. Mult așteptați de către gugulani, băieții de la Voltaj au făcut un adevărat show. Mâinile pe sus, uralele la cele mai înalte note și multă distracție au fost ingredientele unei rețete de succes în ultima zi de festival. Voltaj a fost formația cea mai așteptată de către public. Melodie după melodie și vers după vers, gugulanii au cântat cât i-au ținut plămânii. Băieții de la Voltaj au știut cum să facă atmosferă și au transformat rapid întreaga seară într-o distracție la cote maxime.

Nici Elena Gheorghe nu s-a lăsat mai prejos. Cu câteva coveruri care să întărâte publicul la dans și cu piesele ei foarte cunoscute, printre care „Soarele meu” și „Ochii tăi căprui”, dar și o melodie nouă în portugheză, fosta solistă a trupei Mandinga s-a remarcat pe scena din Parcul Teiuș. Iubită de publicul gugulan, Elena și-a etalat talentul ei cel mai de preț, vocea, cu câteva melodii menite să sensibilizeze, dedicate de către solistă chiar fetelor din public.

leader board 728 x 90 px

Seara s-a încheiat cu aproape zece minute de artificii care au luminat cerul din Parcul Teiuș anunțând că zilele de sărbătoare au luat sfârșit.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631554921444″]

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631556561211″]