Marcel Vela: Romeo e șeful! Garantez că și din 2024 liberalii vor fi majoritari la Consiliul Județean!

romeo dunca pnl cs

PNL se prăbușește în sondajele care măsoară preferințele electorale ale românilor, dar Planul Național de Redresare și Reziliență îi va reconfirma pe liberali la putere, e convins senatorul Marcel Vela.

Dacă la nivel național PNL își vede amenințată poziția de către cei de la AUR, în Caraș-Severin lucrurile ar sta mult mai bine pentru liberali. Și asta în primul rând datorită lucrurilor foarte bune pe care Romeo Dunca le-ar face din postura de președinte al Consiliului Județean. La fel de bine s-ar mișca și cei doi vicepreședinți ai administrației județene, Marius Isac și Ovidiu Rădoi, explică liderul PNL Caraș-Severin, doar că aceștia au fost mediatizați mai puțin sau pur și simplu au ales ei să iasă în față mai puțin. „Există foarte multe fonduri la dispoziție pentru perioada următoare. Secretarul nostru de stat în Ministerul Dezvoltării, Daniel Surdu, a fost numit de ministru să răspundă de programul de dezvoltare pentru statele riverane Dunării, unde sunt foarte multe fonduri. Există și PNRR prin care se vor accesa foarte mulți bani pentru Caraș-Severin. Garantez că și din 2024 liberalii vor fi majoritari la Consiliul Județean Caraș-Severin!”, a anunțat Marcel Vela.

Declarându-se foarte mulțumit de activitatea lui Romeo Dunca de până acum, președintele liberalilor cărășeni a spus la Express Live că PNL va propune un alt candidat pentru șefia administrației județene doar dacă acesta nu-și mai dorește încă un mandat. Dacă patru ani îi vor fi de-ajuns milionarului de la Timișoara, atunci cele mai mari șanse pentru a fi candidatul PNL le au Andrei Ungur, Marius Isac și Ovidiu Rădoi, a explicat Vela: „Nu e o strategie a PNL cine și cât de vizibil să fie în Consiliul Județean. Cred că toți trei sunt oameni extraordinari, sunt sigur de implicarea lor în toate proiectele. Au ședințe operative cu Romeo zilnic. Succesul Consiliului Județean nu e doar al lui Romeo Dunca! Dacă Romeo spune că nu mai vrea să candideze, cei trei sunt primii cu șansă pentru a prelua ștafeta de al Dunca. Sunt implicați toți trei, dar Romeo e șeful!”

banner 970 x 250