Marcel Vela, încrezător în victoria PNL pe 9 iunie

mracel vela pnl caras severin
untitled design set 970x90 px

Președintele PNL Caraș-Severin e convins că partidul va câștiga voturi în județ și va obține șefia Consiliului Județean.

Deși partidul a pierdut mai mulți primari care au trecut la PSD, Vela estimează că suma voturilor din localitățile în cauză nu depășește voturile pe care PNL le va câștiga în comune mari ale județului. Obreja este doar un singur exemplu în acest sens. În plus, la Bocșa și Oțelu Rosu, PNL are candidați foarte buni iar suma voturilor de aici va fi mult mai mare decât cele pierdute de PNL prin plecarea primarilor. Sunt doar trei exemple din cele 10-12 analizate de președintele PNL Caraș-Severin.

Vela este sigur că, la Reșița, PNL va câștiga primăria și majoritatea în consiliul local deoarece  echipa administrativă de aici este printre cele mai performante pe care partidul le are la nivel național. „Ceea ce a semănat Ioan Popa în primul mandat își arată roadele în al doilea mandat iar în al treilea ne vom bucura de ceea ce se întâmplă frumos la Reșița”, a spus Vela, prezent astăzi la lansarea candidaturii lui Ioan Popa.

Șeful liberalilor cărășeni se arată optimist și în privința câștigării de către PNL a șefiei consiliului județean. „În campanie avem tot timpul să le explicăm oamenilor că este extrem de importantă majoritatea în consiliul județean pentru a fi liniște și a putea construi”, a mai spus Vela. Acesta a mai dezvăluit faptul că, pe lista pentru consiliul județean, PNL are un candidat nou din Valea Bistrei. Acesta se va implica în politică din dorința de a dezvolta Valea Bistrei și zona montană după ce a văzut de câte ori a fost respinsă dezvoltarea drumului de acces spre Muntele Mic. Numele candidatului va fi dezvăluit la ora 13:00, când PNL va depune lista pentru mandatele de consilieri județeni.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/