Ioan Popa și-a depus candidatura pentru al treilea mandat

ioan popa depunere candidatura
untitled design set 970x90 px

Însoțit de senatorul Marcel Vela și de candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean, Romeo Dunca, Ioan Popa a depus astăzi, la Biroul Electoral, listele de candidaturi pentru Primăria și Consiliul Local Reșița.

Sunt bucuros pentru tot ce am reușit să fac împreună cu echipa mea din Primărie, cu echipa de la Proiecte Europene, de la Investiții, de la Achiziții Publice, de la Patrimoniu. Suntem un nucleu foarte bine închegat în cei opt ani care au trecut până acum, sperăm să putem continua împreună”, a declarat Ioan Popa .

În ceea ce privește lista de candidați pentru Consiliul Local Reșița, nu s-au produs schimbări majore, spune Ioan Popa, care își dorește să continue și pe viitor să lucreze cu echipa liberală din actualul legislativ.

Nu sunt mari diferențe față de 2020. Am avut o listă formată din oameni pe care eu îi consider cinstiți, relevanți pentru comunitatea în care trăim. S-au mai adăugat acestei liste câteva persoane, pe care o să le cunoașteți în zilele următoare, și mă bucur că au acceptat să vine alături de noi. Am făcut câteva promovări, doamna dr. Felicia Quint și Adrian Dacica sunt pe lista Consiliului Județean, sunt persoane care au dovedit în primul rând onestitate, corectitudine, sunt persoane reprezentative la nivel de județ și m-am bucurat să-i propun colegilor noștri pentru lista de la județ”, a mai spus Popa.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/