Marcel Vela: „Mi-am asumat de ieri votul meu pentru Florin Cîțu!”

vela marcel

Liderul PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, e vicepreședinte PNL, responsabil de Regiunea Vest, după ce a ales să se alăture echipei Cîțu!

„Mi-am asumat de ieri votul meu pentru Florin, deoarece așa cum am anunțat și public, este nevoie de un parteneriat solid cu Președintele României și de o guvernare stabilă în situația complicată în care ne aflăm acum, de criză economică și sanitară. În altă ordine de idei, sunt coleg în Senat cu domnul Prim-Ministru de cinci ani de zile, iar în Guvernul PNL din 2019-2020, am lucrat excelent cu ministrul de Finanțe Florin Cîțu, un economist de excepție. Felicit ambii competitori de astăzi și îi urez mult succes noului Președinte al Partidului Național Liberal!”, a comentat Marcel Vela pentru expressdebanat.ro.

Trecerea lui Marcel Vela de partea echipei Cîțu a făcut ca liderul PNL Caraș-Severin să rămână fără contracandidat pentru funcția de vicepreședinte PNL ce revine Regiunii Vest. Cel puțin aceeași poziție îi era garantată însă și de Ludovic Orban.