Marcel Vela: „La TMD lucrează și simpatizanți PSD, pe terenurile de sport se joacă și copiii membrilor PSD!”

Primarul Caransebeșului, Felix Borcean, n-a reușit nici după un an de mandat să detensioneze atmosfera în Consiliul Local, acolo unde aleșii PSD sunt mai mereu împotriva inițiativelor liberale. Senatorul Marcel Vela susține că lui Borcean nu i se poate imputa nimic și că, de fapt, consilierii social-democrați votează împotriva comunității!

 

Liderul PNL Caraș-Severin a declarat că nu înțelege acest gen de opoziție pe care PSD îl face în Consilul Local Caransebeș și că nu s-a pus niciodată problema ca liberalii să contracareze cu gesturi similare în Consiliul Județean, unde ar putea bloca inițiativele social-democraților. „Cine conduce PNL Caraș-Severin și consilierii județeni PNL sunt diferiți față de consilierii locali PSD din Caransebeș. Eu nu-i pot convinge pe ei să voteze extinderea cu 500 de locuri de muncă. Dacă și-o asumă și nu vor nu-i înțeleg, pentru că fac rău chiar membrilor PSD. Niciodată oamenii nu se angajează și nu-și trimit copiii la un loc de joacă pe criterii politice. La TMD lucrează și simpatizanți PSD, pe terenurile de sport se joacă și copiii membrilor PSD. Chiar nu înțeleg de ce votează împotriva dezvoltării comunității! Noi nu facem la fel în Consiliul Județean pentru că am jurat să facem tot ce ne stă în putință pentru dezvoltarea județului Caraș-Severin. Dacă am proceda la fel în Consiliul Județean nu ar suferi nici PSD-ul, nici președintele Consiliului Județean, ci locuitorii acestui județ”, a declarat Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.

Acesta a dat exemplul firmei Marchesi, care solicitase 10.000 de metru pătrați de teren pentru adezvolta o afacere. A primit doar 1.000. „Acum stăm cu 9.000 de metri pătrați pe care cresc mărăcini, pe care nu încasăm niciun impozit. De ce să nu se dezvolte o investiție?!”, a criticat Vela.