Marcel Vela, la Moldova Nouă: „Una din marile dezamăgiri a fost că, acum patru ani, am susţinut un primar care m-a dezamăgit, m-a-nşelat şi m-a trădat”

Prezent în orașul Moldova Nouă, alături de candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, avându-l totodată alături pe europarlamentarul Rareș Bogdan, ministrul Internelor, Marcel Vela, președintele liberalilor cărășeni, a dat de înțeles că principalul motiv pentru care a venit în zonă, dincolo de a-i susține pe candidații PNL în vederea obținerii cât mai multor UAT-uri din Clisura Dunării, a fost acela de a remedia o greșeală din trecut: încrederea oarbă pe care a avut-o în edilul-șef în exercițiu al orașului de la Dunăre – Adrian Torma.

„Pentru mine, una din marile dezamăgiri a fost că, acum patru ani, am susținut un primar care m-a dezamăgit, m-a-nșelat și m-a trădat. Nu i-am răspuns niciodată la toate jignirile, la toate mizeriile pe care le-a spus în emisiuni sau pe Facebook pentru că nu merita. Ce am făcut atunci? Ceea ce trebuia să fac: l-am exclus din Partidul Național Liberal”, a explicat Marcel Vela.

În plus, gustul amar al șefului M.A.I. a fost completat de momentul în care actualul contracandidat al liberalului Ion Chisăliță pentru Primăria Moldova Nouă a făcut pasul spre PSD: „Ce a făcut acest mare cavaler al dreptății, al ordinii, al disciplinei, mai nou, și al credinței pe la Athos? A trecut direct în brațele PSD-ului lăudând-o pe Luminița Jivan și înjurându-l pe Mocioalcă. În ultima perioadă, o înjură pe Jivan și îl laudă pe Hurduzeu. Știți, mi-a spus mie un bătrân, la Armeniș: «Cine n-are omenie dimineața, n-are nici după-amiaza»”.

(E).