Marcel Vela i-a ridicat statuie lui Brian Filimon. În Senatul României!

Senatorul liberal de Caraș-Severin Marcel Vela reușește săptămânal să strecoare câte un moment de laudă adus primarilor cărășeni liberali în plenul ședinței Senatului. De această dată a venit rândul comunei Măureni, senatorul declarând că executivul comunei Măureni a sculptat timpul și va rămâne în istoria locului.

„Am susținut în plenul Senatului României o declarație politică pentru a prezenta realizările liberalilor din Organizația PNL Măureni. Expresia Omul sfințește locul la propriu, nu doar la figurat, se potrivește acum și la primăria comunei Măureni. Felicitări primarului Brian Filimon, felicitări viceprimarului Cornel Niță și consilierilor locali liberali. Ați sculptat timpul și veți rămâne în istoria locului ca o tânără echipă liberală care a reașezat Măureniul pe drumul cel bun”, a menționat senatorul Vela pe pagina sa de Facebook.

Marcel Vela a declarat în plenul Senatului României că la primăria din Măureni tinerețea nu este o trufie, ci este o incontestabilă valoare.

„Sunt tineri liberali dedicați administrației publice locale, primarul Brian Filimon și viceprimarul Cornel Niță au finalizat mai multe obiective de investiții, printre care îndiguirea malurilor râului Bârzava, introducerea transportului în comun pe ruta Șoșdea – Reșița, modernizarea rețelei de iluminat public, înființarea și amenajarea unui cabinet stomatologic, sistem de supraveghere video în satul aparținător Șoșdea și extinderea sistemului de supraveghere video în comuna Măureni, modernizarea căminelor culturale din cele două localități”, a declarat Marcel Vela, care a continuat lista investițiilor în Măureni felicitând astfel comunitatea din Caraș-Severin.

Cu mândrie, primarul Brian Filimon a comentat pe pagina sa de Facebook:

„Măureni și Șoșdea descrise în plenul parlamentului de la București de către dl. senator Marcel Vela. O încununare și o bucurie înainte de sfintele sărbători. Este clar…, împreună putem realiza foarte multe”, a menționat primarul comunei cărășene aflate la granița cu județul Timiș, la 7 km de Gătaia în județul Timiș și la 20 de km de Bocșa în județul Caraș-Severin.