Liberalii reşiţeni au pus mâna pe lopeţi, să le crape obrazul pesediştilor!

Doi dintre cei mai activi liberali din echipa dinamicului primar Nelu Popa pare că au vrut să dea azi o lecţie pesediştilor. În plin cod portocaliu de ninsori, Hadrian Popescu şi Andrei Apostol s-au fotografiat lopătând zăpada din faţa sediului PSD Caraş-Severin.

„Băieţi, puneţi mâna pe lopeţi…“, au postat azi după-amiază pe Facebook cei doi liberali, având grijă să ne prindem cu toţii că pozele au fost făcute pe str. George Enescu din Reşiţa, vizavi de numărul 8, unde este sediul Organizaţiei Judeţene PSD.

În 14 ierni cu Mocioalcă preşedinte de filială, o dată nu s-a întâmplat ca liberalii reşiţeni să facă trotuarul la PSD. Iată că îl fac acum, la nicio săptămână de când pe scaunul lui Mocioalcă a fost instalată Luminiţa Jivan. Un apropiat al acesteia ne-a şoptit că gestul de azi al celor doi penelişti nu este întâmplător. „Doamna Luminiţa ne-a spus că este asaltată de cereri dinspre liberali care vor să se înscrie în noul PSD judeţean. Probabil cei doi vor să se remarce în faţa doamnei preşedinte, mai ales că vor urma schimbări la şefia mai multor deconcentrate din judeţ conduse de fideli de-ai lui Mocioalcă“, aşa arată luminiţa de la capătul mesajului primit de Express de Banat. O luminiţă în acelaşi ton apare şi într-unul din comentariile apărute la postarea celor doi: „Ați ajuns și voi la PSD, ați luat ciumă sau v-a vrăjit revelația politicii cărășene? Proștii pământului…“. „Ăsta-i cel mai tare comment! Noi suntem mai proşti de atât, noi doar îi scoatem din nămeţi!“, a replicat instant Hadrian Popescu.