Marcel Vela: „Este nevoie de unitate și colaborare între toți parlamentarii din Caraș-Severin!”

Înainte de a-și prelua mandatul de senator, liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, și-a luat câteva angajamente în fața cărășenilor și le-a cerut celorlalți parlamentari din județ să-și dea mâna pentru Banatul de munte!

„Mulţumesc tuturor celor care duminică au votat cu Partidul Naţional Liberal. Mulţumesc celor care au dorit ca România să meargă înainte. Oricum, noi și toți cei care cred în şansa acestei ţări vom merge înainte. Voi rămâne omul la care oricând veţi găsi înţelegere, senatorul care va pleda mereu pentru ca judeţul Caraş-Severin să fie altfel! Acum, pentru ca s-a încheiat și ultima procedură din aceste alegeri, știm oficial care este echipa de parlamentari care va reprezenta județul Caraș-Severin. La fel ca în prima zi din procesul electoral, atunci când am depus dosarele de candidați la BEJ, spun și astăzi că este nevoie de unitate și colaborare între toți parlamentarii din Caraș-Severin, indiferent de culoarea lor politică.
Dincolo de activitatea strict legislativă, este nevoie de o implicare sinceră în toate proiectele regionale, județene și locale care pot influența în bine viața oamenilor. Indiferent de opțiunile politice din 11 decembrie, sau de culoarea politică a primarilor care au fost aleși în 5 iunie, în toate localitățile trăiesc simpatizanți PNL, PSD, PMP, ALDE, USR, UDMR sau alte minorități, care au împreună nevoi, vise și așteptări. Indiferent de asperități sau de polemicile din această campanie
complicată, le mulțumesc și celorlalți candidați care nu au fost declarați câștigători, pentru că toți aveau propuneri importante și utile pentru județ, indiferent de formațiunea politică reprezentată în cursa electorală.
Sperând într-o altfel de atitudine politică în următorii patru ani, felicit în încheiere pe toți parlamentarii aleți în Caraș-Severin și le doresc mult succes în acest mandat!”

 

Marcel Vela