Marcel Vela e sigur: ,,Vom promova!”

FC Caransebeş şi-a anunţat intenţiile clare de a juca din toamnă în Liga a II-a, iar pentru asta fotbaliştii gugulani se bucură de sprijinul total al administraţiei publice locale.

Lideră la finele primei jumătăţi de campionat, echipa antrenată de Alin Artimon s-a întărit în această iarnă pentru a fi lipsită de mari emoţii în retur şi, mai ales, în play-off. FC Caransebeş s-a despărţit de Eduard Zele, Nicu Bona şi Ion Feneş, dar i-a adus în schimb pe portarul Darius Haidău, de la Gloria Reșița, Dragoș Săulescu, un tânăr foarte talentat venit de la Muncitorul Reșița, Cristi Poiană, jucător care a trecut pe la Dinamo la un moment dat, Cristian Ionescu, de la CSM Rm. Vâlcea, și Cristian Fara, venit de la Național Sebiș.

Antrenorul Alin Artimon e mulţumit de eforturile primarului Marcel Vela şi ale prietenului său Dan Alexa, finanţator al echipei, şi e încrezător în ceea ce priveşte şansa echipei la promovare. La fel de optimist este şi edilul-şef. ,,Vom promova pentru că am semănat şi clădit cu răbdare şi dragoste pentru sport în acest proiect. Alături de Dan Alexa şi Alin Artimon facem o echipă care visează cu ochii deschişi să ajungă până în Divizia A. Nu ne îmbătăm cu apă rece ca să spunem că forţa de a susţine la asemenea nivel o echipă de fotbal o are doar Consiliul Local. Avem prieteni şi relaţii de suflet cu oameni responsabili din această ţară, cu români care au potenţial financiar şi alături de un primar optimist şi romantic, ce visează cu ochii deschişi, cred că se va găsi cea mai bună formulă pentru un fotbal de performanţă în  Banatul de munte”, a declarat primarul Marcel Vela pentru expressdebanat.ro.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)