A picat transferul sârbului Veselinov!

explo 1000x200

Aihan Omer va avea mari bătăi de cap în alcătuirea unui şapte competitiv şi în partea a doua a campionatului.

HC Caraş-Severin are nevoie mare de întăriri la nivelul lotului de jucători, dar nimeni nu se îngrămădeşte să semneze cu alb-albaştrii. Mai grav este că Omer riscă să piardă şi alţi jucători până la reluarea campionatului dacă salariile restante întârzie să fie achitate. În această iarnă, Cuciula a preferat să ia o pauză prelungită din cauza problemelor medicale, iar la serviciile lui Starikov s-a renunţat pur şi simplu deoarece acesta nu a fost de prea mare folos echipei.

Două meciuri în tricoul Reşiţei

Rămas fără niciun pivot în lot, tehnicianul Reşiţei a pus ochii pe Vladislav Veselinov (foto), un sârb de 32 de ani care a mai jucat pentru HC ,,Kadetten Scaffhausen” din Elveţia, HC ,,Kikinda” Kikinda, RK ,,Sloga” Doboj,  RK ,,Porec” Porec, HC ,,Bosna Lido Osiguranje” Sarajevo, KC ,,Keckemet Budapest Bank” Keckemet, RK ,,Bosna BH Gas” Sarajevo, HC ,,Kristianstad” Kristianstad şi RK ,,Vojvodina’’ Novi Sad. ,,Conducerea clubului cărăşean a semnat în acest sens, pe o perioadă de un an şi jumătate, un contract cu Vladislav Veselinov, câştigător al Cupei Bosniei Herţegovina în sezoanele 2004/2005, 2005/2006, cu echipa RK ,,Sloga” Doboj, câştigător al Supercupei şi al Cupei Naţionale a Elveţiei în sezonul 2007/2008, cu formaţia ,,Kadetten Scaffhausen“ Scaffhausen, campion al Bosniei şi Herţegovina în 2009/2010 şi câştigător al Cupei Naţionale, în acelaşi sezon, alături de HC ,, Bosna BH Gas“ Sarajevo şi campion al Serbiei în sezonul 2012/2013 cu  RK ,,Vojvodina“ Novi Sad”, a anunţat în urmă cu o săptămână HC Caraş-Severin.

Veselinov a debutat pentru HC Caraş-Severin în dubla amicală cu Dinamo Pancevo, dar se pare că au fost singurele şi ultimele lui prezenţe în tricoul alb-albastru. Transferul jucătorului care are 63 de prezenţe internaţionale pentru Bosnia-Herţegovina, el având în afara cetăţeniei sârbe şi cetăţenie bosniacă şi maghiară, a picat astăzi. ,,Clubul Sportiv Caraş-Severin a transferat un jucător român pentru postul de pivot. Este vorba de Paul Sas, născut în 4 august 1988, în oraşul Baia Mare. Sas a mai jucat de-a lungul timpului la echipele CS Marta Baia Mare, CSM Oradea, CSM Satu Mare, CS U Neptun Constanţa, HCM Constanţa, HC Minaur Baia Mare, CSM Medgidia şi Interhandbal Bucureşti. În legătură cu pivotul sârb Vladislav Veselinov, conducerea clubului informează că ,,nu s-a putut face transferul jucătorului la CS Caraş-Severin”. Deciziile despre relaţia contractuală dintre CS Caraş-Severin şi sportivul Veselinov vor fi luate ulterior, în cadrul Comitetului Director al clubului cărășean”, se arată într-un comunicat de presă.

Cele mai importante ,,noutăţi” ale Reşiţei în această iarnă sunt însă altele, revenirile după o perioadă mai lungă de absenţă a căpitanului Mihai Rohozneanu şi a interului Adrian Petrea.

banner 970 x 250