Marcel Vela, despre Felix Borcean: „Am ales primar pe cel care îndeplinea cele mai puține condiții pentru a fi edilul municipiului. Îmi pare rău pentru caransebeșeni!”

Senatorul Marcel Vela, invitat la Balul Mărțișorului organizat de CARP Caransebeș, a înmânat peste 150 de lalele alături de Andrei Ungur, președintele PNL Caransebeș, doamnelor prezente în sală. Acțiunea a fost organizată, ca de fiecare dată de președinta Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Caransebeș, Paraschiva Radu, care a mulțumit Primăriei Caransebeș pentru spațiul oferit și care a trimis invitații și conducerii Primăriei, însă acestea nu au fost onorate.

Singurul prezent la manifestare a fost Andrei Ungur, care ne-a declarat că a onorat invitația ca simplu caransebeșean și nu în numele instituției în cadrul căreia se află în preaviz în urma desființării postului de către colegul liberal Felix Borcean, primarul urbei, cu acordul majorității Consiliului Local.

În urma evenimentelor petrecute în ultima perioadă în rândul organizației PNL Caransebeș, senatorul Marcel Vela și-a asumat vina pentru încrederea acordată actualului primar Felix Borcean și a menționat că din acest moment povestea continuă cu Andrei Ungur și Marius Isac:

„Nu vreau să comentez decizia actualului primar cu privire la desființarea postului lui Andrei Ungur, este major, a făcut destule gesturi, care pe mine m-au lămurit definitiv și nu vreau să intru în aceste detalii strict administrative. Spun doar că povestea continuă cu Andrei Ungur și cu Marius Isac acum. Sunt aici alături de prietenul și colegul meu Andrei Ungur, l-am felicitat pentru realizările sale și PNL va fi, în câteva săptămâni, din nou majoritar în plenul Consiliul Local și PNL va face în continuare lucruri bune pentru Caransebeș, indiferent de deciziile alianței primar – consilieri PSD”, ne-a declarat Marcel Vela.

Fostul primar al Caransebeșului vorbește și despre cel mai mare regret al său:

„În campania electorală de acum trei ani eu am propus o echipă, niciodată nu am prezentat un singur candidat, am spus aceasta este echipa: primar, viceprimar, city manager. Din păcate, atunci am greșit, am ales primar pe cel care îndeplinea cele mai puține condiții pentru a fi edilul municipiului Caransebeș și îmi pare rău pentru caransebeșeni”, a declarat Marcel Vela pentru expressdebanat.ro.